Monitoring

Riffle houdt uw data continu nauwlettend in het oog. Alle servers in het Riffle netwerk worden permanent gecontroleerd met het Nagios monitoringsysteem. Alle essentiële functies  van de servers worden gemeten, zoals CPU snelheid, geheugen, beschikbare schijfruimte, processen, net als de connectiviteit en de bereikbaarheid  van de servers.

Daarnaast wordt het debiet van uw online verkeer in kaart gebracht. Zo kan Riffle snel ingrijpen als de toegankelijkheid van uw database of webservices in het gedrang komt. En wordt de continuiteit van uw systemen gegarandeerd.

De permanente analyse van uw systemen zorgt er voor dat ook kan worden geanticipeerd op eventuele bottlenecks. Potentiële problemen kunnen zo proactief worden opgelost. In functie van de noden van uw bedrijf bekijkt Riffle samen met u waar uw systeem best zou worden aangepast.

Riffle communiceert volledig transparant. U kan gedetailleerde netwerkstatistieken consulteren via een beveiligde webinterface, net als alle andere informatie die Riffle via het monitoringsysteem verzamelt. Indien u dat wenst kan Riffle u via automatische e-mails of SMS-berichten op de hoogte houden.