Consultancy

Expertenteam

Riffle heeft alle expertise in huis om u te helpen uw online business up and running te krijgen en te houden. Ook als u extra expertise nodig heeft bij het uittekenen van uw netwerkarchitectuur, het uitrollen van nieuwe applicaties, security en performantieaudits, of bij alles wat uw systeem en netwerkbeheer betreft, kan u bij Riffle terecht.

De technische en creatieve Riffle consultants brengen elk hun eigen expertise mee en passen zich voortdurend aan om een antwoord te bieden aan een snel evoluerende en veeleisende markt. Als onderdeel van de Cronos groep kan Riffle ook beroep doen op een team van meer dan 2000 IT-experten.

Riffle consultants kunnen u helpen bij het uitrollen van een breed scala aan open source oplossingen zoals LAMP (Linux/Apache/MySQL /PhP) optimalisatie en beveiliging, Zimbra-omgevingen, Magento en osCommerce webshops, NFS, CIFS, SAMBA, het finetunen van CMS-systemen zoals Drupal, Zope en Django, enz. ...

De Riffle consultants zijn gemotiveerd en service minded. De communicatie met uw bedrijf gebeurt open en transparant. Zo zorgen we voor een duurzame en hechte samenwerking.